KOMMUNIKATION ÄR VÅR PASSION

STRATEGISK KOMMUNIKATION är vår gebit. Vi hjälper dig att specificera riktlinjerna för den strategiska kommunikationen, samt att hålla fast i riktilinjerna. Vi gör upp ett färdigt kommunikationspaket och ser till att allting fungerar i praktiken. Välplanerat innehåll är grundpelaren för en effektiv kommunikation.

Engagera kunderna genom fiffigt och regelbundet nytt INNEHÅLL. De bästa framgångsberättelserna inkluderar kunderna i berättelsen.

Det gäller att synas och höras – att vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt. Med våra MEDIAKOMMUNIKATIONS– och PR-tjänster når du uppsatta mål.

EVENEMANGSKOMMUNIKATION är grunden för ett lysande fint evenemang. Evenemanget löper smidigt och effektivt då allt kommunikationsmaterial samlas till ett och samma underlag.

Autentiska och ärliga ANSTÄLLNINGSANNONSER är en strategiskt viktig del av klar och tydlig varumärkeskommunikation – hitta den expertis som du behöver och gör ett bestående intryck.

UTBILDNING anpassad specifikt till i er organisation är nyckeln till kontinuerlig utveckling. Vi erbjuder workshoppar som hjälper hela organisation att förstå företagets image och identitet, samt utbildningar som konkretiserar strategierna eller lär nya färdigheter, såsom vlogging.

Jenni Pohtala
sisältöjohtaja, COO
p. +358 40 1649940
jenni.pohtala@source.fi

“VAD VILL DU BERÄTTA?”